POLÍTICA D'ENVIAMENTS

Comptem amb acords amb diferents empreses de missatgeria, de tal manera que sempre podrà triar el mètode d'enviament que més li convingui. El preu i temps d'enviament es calcula de manera automàtica en formalitzar la seva comanda i sempre el podrà consultar en la pestanya "Carret". Oferim l'enviament gratuït per a comandes que superin els 184€  a Espanya Peninsular (per a enviaments a Balears, Canàries, Ceuta o Melilla posi's en contacte amb nosaltres)

Recollida en botiga

També tenim disponible l'opció de recollir la seva comanda a la nostra botiga de manera gratuïta.

NOTA: El període d'enviament de la seva comanda es pot veure incrementada en fins a 72h naturals degut a la preparació del mateix.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

En cas de producte defectuós o amb l'envàs trencat a causa del transport es prega que contacti amb nosaltres el més aviat possible

El producte o productes seran reemplaçats el més aviat possible, corrent a càrrec nostre totes les despeses derivades, tant de la recollida d'aquests productes a retornar, com el lliurament dels nous. No obstant això, se li podrà proposar altres alternatives d'indemnització, triant el comprador la que més li convingui, sent la primera, sempre possible excepte absència d'estoc.

Dret de desistiment

El comprador podrà exercir el seu dret de desistiment sobre la compra realitzada. El termini de desistiment conclourà al cap de 14 dies naturals, comptabilitzats a partir de la recepció de la comanda en l'adreça de lliurament triat.

No serà necessari aportar, motiu ni cap explicació.

D'acord amb l'article 103 del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, el dret de desistiment no serà aplicable al subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa i al subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o de la higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

Abans que venci el termini de desistiment, el comprador comunicarà la seva decisió de desistir del contracte contactant amb nosaltres.

El comprador haurà de retornar els productes en perfectes condicions i amb el seu embolcall i precinte original.

Després de la recepció i revisió dels productes, se li reemborsarà tot pagament rebut del comprador, inclosos, en el seu cas, els costos de lliurament, abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat informat de la decisió de desistiment del contracte del comprador.

Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns.

El cost de les despeses de la devolució serà a càrrec del client.